Καλώς ήλθατε στο δικτυακό τόπο της ΑΔΟΥΛΩΤΗΣ ΜΑΝΗΣ.

Αρχικά το όνομα "Αδούλωτη Μάνη" δόθηκε σε περιοδικό που κυκλοφόρησε το 1991, από το Γιώργο Π. Δημακόγιαννη, ένα μανιάτη φοιτητή 23 ετών, ενώ από το 1998 η έκδοσή του σε μορφή εφημερίδας κυκλοφόρησε σε διμηνιαία έκδοση.

Αρχές του 1998 ο ίδιος δημιούργησε -για πρώτη φορά στην ιστορία της περιοχής- το Βιβλιοπωλείο "Αδούλωτη Μάνη" στη κεντρική πλατεία της  Αρεόπολης, που αποτελεί πνευματικό στέκι και πολιτιστικό εργαστήρι στην καρδιά της Μάνης.

exr4.JPG (98053 bytes)
Το Περιοδικό μας

Είναι ένας ξεχωριστός χώρος, που έχει ως σκοπό τη προβολή της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς και τη μοναδική φυσιογνωμία της Μάνης. Συγκέντρωσε ό,τι έχει γραφτεί για την "πικρή, δοκιμασμένη κι αγέρωχη πέτρα" και πέραν αυτού ήρθε να καλύψει τις πνευματικές και πρακτικές ανάγκες των επισκεπτών, σε βιβλία πάσης φύσεως, χαρτικά, δώρα-αναμνηστικά, παροχή υπηρεσιών (φωτοτυπίες, χρήση fax) και πολλά - πολλά άλλα...

Από τον Οκτώβριο εκδίδει το νέο περιοδικό για τη Μάνη με τίτλο "ΜΑΝΗ χθες, σήμερα, αύριο".

 

Αριθμός επισκέψεων: Hit Counter
Επίσημη έναρξη λειτουργίας 15/10/2001

βιβλίο επισκεπτών

άφησε το μήνυμά σου ή
διάβασε μηνύματα άλλων επισκεπτών

ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ…

Σας ευχαριστώ πολύ που τιμάτε αυτόν το δικτυακό τόπο με την επίσκεψή σας. Όπου κι αν ζείτε στη γη σας στέλνω θερμούς χαιρετισμούς από την καρδιά της Μάνης και βέβαια όταν βρεθείτε εδώ θα χαρώ να επικοινωνήσω μαζί σας κι από κοντά.

Στην ιστοσελίδα (site) της «Α.Μ.» ενημερώνεστε άμεσα και υπεύθυνα για κάθε νέο βιβλίο ή έντυπο ή επανέκδοση παλαιού βιβλίου, που αφορά τον ανυπότακτο τόπο και τις γύρω περιοχές Λακωνίας – Μεσσηνίας, καθώς και για τις εκδηλώσεις μας ή άλλα συναφή θέματα.

Μπορείτε για ότι σας ενδιαφέρει να μας ζητάτε πληροφορίες τηλεφωνικώς ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

Τέλος να ευχαριστήσω πολύ τον καλό φίλο και εκλεκτό συμπατριώτη Γιώργο Η. Βενιζελέα που χάρη στην αγάπη και τη διαρκή φροντίδα του υπάρχει αυτός ο δικτυακός τόπος.

Γιώργος Π. Δημακόγιαννης

Κατασκευή Ιστοσελίδας
Γ.Η. Βενιζελέας


Επικοινωνία για τυχόν προβλήματα : webmaster@mani.org.gr