Κεντρική Σελίδα
Προηγούμενη

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΝΗΣ

Πειραιάς 20.10.2003
Αριθμ. πρωτ. 105

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Γυναικών Μάνης, σε συνεργασία με το Παράρτημα Καλαμάτας, πραγματοποίησαν συνάντηση με τους Τοπικούς Φορείς του Νομού Μεσσηνίας, το Σάββατο 18.10.2002 στο Ξενοδοχείο ΦΑΡΑΙ ΠΑΛΛΑΣ στην Καλαμάτα.

Θέμα συζήτησης: «Η Πρόταση - Καταγγελία της Επιτροπής που συγκροτήθηκε στην εκδήλωση της Π.Ε.Γ.Μ. στις 2.6.2003 αναφορικά με το Χρονολόγιο που εκδόθηκε από την Επιτροπή Σύνταξης της Βουλής και δεν περιλαμβάνει την προσφορά της Μάνης κατά την περίοδο της Επανάστασης του 1821».

Η Πρόεδρος της Ένωσης κ. Γιώτα Ρίτσου Σκλαβούνου, ενημέρωσε τους προσκεκλημένους για τις μέχρι σήμερα ενέργειες της Επιτροπής και για τους συνυπογράφοντες Φορείς που συμμετέχουν σ’ αυτήν την προσπάθεια.

Χαιρετισμό εκ μέρους του Παρ. Καλαμάτας απηύθυνε η Πρόεδρος κ. Αθηνά Ξανθάκη, η οποία μεταξύ άλλων ενημέρωσε για την ένθερμη ανταπόκριση από τους συνυπογράφοντας την Πρόταση - Καταγγελία, Βουλευτές, Νομάρχη και Δημάρχους Μεσσηνίας.

Ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο κ. Γεώργιος Βενιζελέας, συνεργάτης της Ένωσης.

Ο βουλευτής κ. Πέτρος Κατσιλιέρης και ο Δήμαρχος Αβίας κ. Παναγιώτης Μπασάκος στον χαιρετισμό τους, υποστήριξαν τις θέσεις της Επιτροπής και συνηγόρησαν για την αποκατάσταση της Ιστορικής αλήθειας.

Επίσης την πρόταση υποστήριξαν εκπρόσωποι Συλλόγων, Μ.Μ.Ε και άλλων Φορέων.

Παρευρέθη ο βουλευτής κ. Ελευθέριος Παπανικολάου (Μέλος της Διευρυμένης Επιτροπής).

Με Τιμή

Για το Δ.Σ. της Π.Ε.Γ.Μ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΩΤΑ ΡΙΤΣΟΥ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ

Για το ΠΑΡ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΘΗΝΑ ΞΑΝΘΑΚΗ