Κεντρική Σελίδα
Πάνω

man_simaia.JPG (32120 bytes)Σε μια προσπάθεια να βάλει στα γραφεία των συλλόγων μας, στα σπίτια, στα καταστήματα, στα γραφεία μας (όπου κι αν ζούμε), αναδεικνύοντας και τιμώντας το ιερό λάβαρο - τη Σημαία, κάτω από την οποία οι ηρωικοί πρόγονοί μας ξεχύθηκαν για να ελευθερώσουν τη σκλαβωμένη Ελλάδα, στις 17 Μαρτίου του 1821, το βιβλιοπωλείο «Αδούλωτη Μάνη» πήρε την πρωτοβουλία να παραγγείλει και να διαθέτει σήμερα αντίγραφα της ιστορικής Σημαίας της Μάνης. (Ήδη δεκάδες συμπατριώτες μας προμηθεύτηκαν και καμαρώνουν τη Σημαία μας στους χώρους τους όπου Γης!).

Ως γνωστόν, πάνω στη λευκή Σημαία με το γαλάζιο σταυρό στη μέση, ανεγράφετο το «ΝΙΚΗ ή ΘΑΝΑΤΟΣ» και όχι το «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ» των άλλων Ελλήνων - κι αυτό γιατί η Μάνη ήταν πάντοτε Ελεύθερη και το «ΤΑΝ ή ΕΠΙ ΤΑΣ» διαχρονική επιταγή της Αρχαίας Σπάρτης, αποδεδειγμένη ιστορική κληρονόμος της οποίας είναι η Μάνη.

Η Σημαία της Μάνης διατίθεται από το βιβλιοπωλείο «Α..Μ.», στις διαστάσεις 70Χ40 εκ., 95χ55 εκ., 150X90 εκ. και 200X120 εκ., καθώς και σε μικρή διάσταση, πάνω σε ξύλινη βάση για γραφείο, χωρίς ή μαζί με την Ελληνική Σημαία, τη Βυζαντινή ή Μακεδονική ή άλλη Σημαία.

 

Η Σημαία σε όλες τις διαστάσεις αποστέλλεται ταχυδρομικώς επί αντικαταβολή σε όλα τα σημεία της γης. Τηλ-fax παραγγελιών 0733-053670


[ Σημαία ] Μουσική ] Μπλουζάκια ]