Κεντρική Σελίδα
Προηγούμενη

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΛΑΚΩΝΩΝ - ΣΠΑΡΤΗ 30.7.2004

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ: Γιώτα Ρίτσου - Σκλαβούνου - Πρόεδρος Π.Ε.Γ.Μ.

ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ…

Αδέλφια μου Έλληνες της Διασποράς . Εσείς που έχετε μεταλαμπαδεύσει τα νάματα του Ελληνισμού στα πέρατα της γης, σας καλωσορίζω με πολύ αγάπη και μεγάλη συγκίνηση.

Η παρουσία σας εδώ είμαι βεβαία ότι θα σφυρηλατήσει ακόμα πιο πολύ τους Εθνικούς δεσμούς σας μαζί με τις προσωπικές μας σχέσεις.

Θεωρώ δε μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια για όλους εμάς τους Λάκωνες, που ο αρμόδιος υπουργός της Κυβέρνησης για θέματα Απόδημου Ελληνισμού κ. Παναγιώτης Σκανδαλάκης είναι Λάκωνας, το έργο του οποίου για τον Ελληνισμό της Διασποράς τιμάει τον ίδιο και όλους εμάς τους Λάκωνες.

Θέλω να συγχαρώ τον Νομάρχη Λακωνίας τον κ. Κώστα Φούρκα που φιλοξενεί το Συνέδριο τούτο με αξιοσύνη και ικανότητα όπως πάντα πορεύεται.

Επίσης να συγχαρώ όλους όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση αυτού του Συνεδρίου και ιδιαίτερα την εκλεκτή Λακωνίδα Νομαρχιακή Σύμβουλο κ. Ντία Τζανετέα για την άψογη παρουσίασή του.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους διοργανωτές για την τιμητική πρόσκληση και να σας μεταφέρω τους ολόθερμους χαιρετισμούς και την αγάπη των Μελών της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΝΗΣ καθώς και την αμέριστη υποστήριξη τους σε κάθε πολιτιστική δραστηριότητα που διοργανώνεται από τους Τοπικούς Φορείς, για το καλό της Λακωνίας και των Λακώνων.