Κεντρική Σελίδα
Προηγούμενη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πειραιάς 3.2.2004
Αριθμ. πρωτ.

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΝΗΣ, πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό της με μεγάλη επιτυχία, την Κυριακή 1.2.2004, στην Κοσμική Ταβέρνα «ΤΟ ΚΑΝΤΑΡΙ» στον Πειραιά.

Παρευρέθησαν: Οι Βουλευτές της Α’ Πειραιώς κ.κ.

Γεώργιος Καλός, Παναγιώτης Μελάς, Βασίλειος Μιχαλολιάκος και Μανώλης Μπετενιώτης.

Οι Βουλευτές της Β’ Πειραιώς κ.κ.

Παναγιώτης Κρητικός και Ιωάννης Διαμαντίδης.

Οι υποψήφιοι βουλευτές Α’ Πειραιώς κ.κ. Γεώργιος Σαββόπουλος και Γιάννα Ζηλάκου.

Οι Υποψήφιοι Βουλευτές Β’ Πειραιώς κ.κ. Δρακούλης Βρεττάκος και Ιωάννης Κουράκος.

Ο Υποψήφιος βουλευτής της Α’ Αθηνών τ. Υπουργός, κ. Αλέξανδρος Παπαδόγγονας.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής της Β’ Αθηνών κ. Διονύσιος Μπεχράκης.

Τον Δήμαρχο Πειραιά εκπροσώπησε ο Αναπλ. Δήμαρχος κ. Αναστάσιος Κάρλες. Από τον Δήμο Πειραιά επίσης παρευρέθησαν ο Πρόεδρος της ΔΕΠΕΠ κ. Ηλίας Χονδροκούκης και ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Κατσαφάδος. Από το Δήμο Ανατ. Μάνης ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Γεωργακάκος.

Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η συγγραφέας και ποιήτρια κ. Δέσποινα Τατάκη, η κ. Σκανδαλάκη αδελφή του βουλευτή Λακωνίας, ο Βιομήχανος κ. Δημήτριος Κουφάλης και ο τ. Στρατηγός πυροσβεστικής κ. Τάκης Κουφάλης.

Από τους Συλλόγους παρευρέθησαν ο κ. Χαράλαμπος Χίος, Πρόεδρος του Συνδέσμου Απανταχού Λακώνων, ο κ. Αντώνιος Ξεπαπαδάκος Πρόεδρος του Συλλόγου Διρός, ο κ. Αθανάσιος Χρονόπουλος Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εμπορίου και Πρόεδρος του Συλλόγου των Καλαβρυτινών, ο κ. Σπυρίδων Αραπάκης Πρόεδρος του Συλλόγου Κούνου και ο Γεν. Γραμματέας και δημοσιογράφος κ. Ιωάννης Λαζαράκος, o κ. Παναγιώτης Μεσίσκλης Πρόεδρος του Συλλόγου των Αλικατών και ο Ταμίας κ. Ιωάννης Περιμένης, ο κ. Σταύρος Σαραντάκος Αντιπρόεδρος του Συλλόγου των Μηλιανιτών, Η κ. Ιωάννα Μιχαλολιάκου - Πιερράκου Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου των Πιοντών επί των Δημοσίων Σχέσεων. Τα Μέλη του Δ.Σ. της Ενωσης Απανταχού Μανιατών κ.κ. Νίκος Καλογερόγιαννης, Πέτρος Γεωργαρίου και Παρασκευάς Χονδροκούκης εκδότης της εφημερίδας ΛΑΚΩΝΙΑ SOS.

Οι Βουλευτές που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν έστειλαν τηλεγραφήματα.

Με Τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο


[ Χορός 2004 ] Τιτάνια 02.06.2004 ] Πειραιάς 20.06.2004 ] ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΛΑΚΩΝΩΝ 2004 ]