Κεντρική Σελίδα
Προηγούμενη

Χαιρετισμός: Από τη Βουλευτή και Υπεύθυνη Γυναικείων Θεμάτων της Ν.Δ.
κ. Κατερίνα Παπακώστα
.

Σας ευχαριστώ που με καλέσατε στο 2ο Μανιάτικο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ενωσης Γυναικών Μάνης. Μόλις έφτασα από την Αυστρία και ήρθα στο Συνέδριο γιατί είδα ότι η δουλειά που κάνετε είναι σημαντική. Θέματα που σας απασχόλησαν βρίσκουν λύση.

Εδώ βρίσκονται η εκκλησία, οι υπουργοί, οι Δήμαρχοι. Παρότι δεν έχουμε Μανιάτικη καταγωγή τιμούμε αυτούς που κρατάνε τις Θερμοπύλες της Μάνης.

Οι γυναίκες της Μάνης, η ιστορία, η θυσία, οι παραδόσεις της Μάνης είναι αυτές που συναποτελούν ένα κομμάτι της δράσης και προσπάθειας για να μπορούμε σήμερα εμείς να απολαμβάνουμε και να διεκδικούμε.

Και εγώ είμαι στο πλευρό σας για ότι μπορώ υποστηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά σας. Είμαι βεβαία ότι θα βγούν τα καλύτερα των αποτελεσμάτων. Αναμένω με ενδιαφέρον την εξέλιξη. Καλή συνέχεια.

 


[Πρόεδρος Π.Ε.Γ.Μ.] [Ύμνος Μάνης] [Ευλογία] [Προβολή διαφανειών] [κ. Πουλατζάς] [κ. Αγραπίδης] [κ. Σκαλκέας] [κα Γιαννάκου] [κα Πετραλιά] [κ. Μιχαλολιάκος] [κ. Καλός] [κ. Σκανδαλάκης] [κ. Νεράτζης] [κ. Βαρβιτσιώτης] [κα Αβούρη] [ΝΔ] [ΠΑΣΟΚ] [ΚΚΕ] [ΣΥΝ]