Κεντρική Σελίδα
Προηγούμενη

Χαιρετισμός: Από την εκπρόσωπο του Γυναικείου Τμήματος του ΠΑΣΟΚ κ. Μαρία Ζερβάκη

Θέλω να χαιρετίσω τους διοργανωτές του Συνεδρίου εκ μέρους του Γυναικείου τμήματος του ΠΑΣΟΚ. Θέλω να χαιρετίσω γιατί μας φέρνει πιο κοντά και πάνω στα δρώμενα .

Θέλω να πω ότι είμαι χαρούμενη ως Κρητικιά. Θεωρώ ότι οι Μανιάτες και οι Κρητικοί έχουν κοινούς κωδικούς.

Ένα δεύτερο σημείο που είναι σημαντικό, είναι η αποκεντρωμένη διοίκηση. Για το ΠΑΣΟΚ είναι σημαντικό η αποκέντρωση της Διοίκησης.

Άλλο ένα είναι το κεφάλαιο του πολιτισμού, είναι αυτό που πρέπει να επενδύσουμε για την Ελλάδα. Είναι ο προσδιορισμός της Ανάπτυξης.

Τι εννοούμε όταν λέμε ανάπτυξη. Εννοούμε την εξάντληση των φυσικών μας πόρων χωρίς να διατηρήσουμε την πολιτιστική μας κληρονομιά! Χωρίς τον σεβασμό στο περιβάλλον! οχι δεν υπάρχει ανάπτυξη. Ο γυναικείος πληθυσμός της Μάνης βρίσκοντας τον ρατσισμό είχε μεγαλύτερα προβλήματα θα να επιλύσει. Γιατί ο Τόπος αυτός είναι, δυνατός και σκληρός για τη Μανιάτισσα.. Θεωρώ σαν γυναίκα ότι πρέπει οι γυναίκες να μπουν μπροστά για το θέμα της διατήρησης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Μπορούμε οι γυναίκες να θίξουμε τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης καλύτερα και να τα διαχειριστούμε σωστότερα.

 


[Πρόεδρος Π.Ε.Γ.Μ.] [Ύμνος Μάνης] [Ευλογία] [Προβολή διαφανειών] [κ. Πουλατζάς] [κ. Αγραπίδης] [κ. Σκαλκέας] [κα Γιαννάκου] [κα Πετραλιά] [κ. Μιχαλολιάκος] [κ. Καλός] [κ. Σκανδαλάκης] [κ. Νεράτζης] [κ. Βαρβιτσιώτης] [κα Αβούρη] [ΝΔ] [ΠΑΣΟΚ] [ΚΚΕ] [ΣΥΝ]