Κεντρική Σελίδα
Προηγούμενη

Χαιρετισμός: Ο Υφυπουργός Μεταφορών και Συγκοινωνιών κ. Αναστάσιος Νεράντζης:

«Χαιρετίζω τις εργασίες του 2ου Μανιάτικου Συνεδρίου της Π.Ε.Γ.Μ. Ανειλημμένες υποχρεώσεις μου εκτός Αθηνών δεν μου επέτρεψαν, παρόλο που το επιθυμούσα πολύ, να βρίσκομαι από την έναρξη του συνεδρίου κοντά σας. Όμως είμαι ευχαριστημένος γιατί μπόρεσα να παρακολουθήσω τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης από την Λακωνία και τη Μεσσηνία.

Συμφωνώ με την πρόταση του κ. Μπασάκου να διοργανώσουμε στη συνέχεια, συνάντηση μετά από δυο μήνες, προκειμένου να συζητήσουμε τα συμπεράσματα του συνεδρίου, για να συμπαρασταθώ σε ότι μπορώ.
Όπως γνωρίζεται μπορεί να μην είμαι ο ίδιος Μανιάτης, όμως αγαπώ και τιμώ τη Μάνη και έχω αξιολογότατους Μανιάτες στο περιβάλλον μου. Εκτιμώ τη φιλία με τους Μανιάτες γιατί ξέρουν να την τιμούν. Είμαι κοντά σας για οποιαδήποτε υποστήριξη.

 


[Πρόεδρος Π.Ε.Γ.Μ.] [Ύμνος Μάνης] [Ευλογία] [Προβολή διαφανειών] [κ. Πουλατζάς] [κ. Αγραπίδης] [κ. Σκαλκέας] [κα Γιαννάκου] [κα Πετραλιά] [κ. Μιχαλολιάκος] [κ. Καλός] [κ. Σκανδαλάκης] [κ. Νεράτζης] [κ. Βαρβιτσιώτης] [κα Αβούρη] [ΝΔ] [ΠΑΣΟΚ] [ΚΚΕ] [ΣΥΝ]