ΣΕ Β’ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟ ΠΟΛΥΚΡΟΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Η Πρώτη έκδοση του βιβλίου μου με τίτλο «ΠΟΙΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ;» και υπότιτλο «ΑΘΩΟΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΑΙΟΙ. ΔΕΝ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ», έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής από το αναγνωστικό κοινό, με αποτέλεσμα προ της παρόδου τετραμήνου από της παρουσιάσεως του υπό του δημοσιογράφου Γ. Βελαχουτάκου, να εξαντληθεί.

Σήμερα, ο εκδοτικός οίκος «ΠΕΛΑΣΓΟΣ», του Ι. Γιαννάκενα, προχώρησε στην Β' έκδοσή του.

Ήδη, με την Α' έκδοσή του, το βιβλίο κατέρριψε και συνέτριψε τα παραμύθια με τα οποία, επί 166 χρόνια, μας «τάιζαν» οι ανθέλληνες, εκτός αλλά και εντός Ελλάδας.

Οι κατάρες εναντίον των Ελλήνων δια των Μανιατών και κυρίως των Μαυρομιχαλαίων, γύρισαν εναντίον αυτών που τις προκάλεσαν. Οι ΑΔΙΚΕΣ κατηγορίες που βάραιναν την πιο ηρωική γενιά του αγώνος και μέσω αυτής το ίδιο μας το Έθνος, ξέπεσαν και έπαψαν να ισχύουν. Οι ξένοι, οι «προστάτες μας», οι «σύμμαχοί μας», φρόντισαν να δημιουργήσουν στην ψυχή του περήφανου Ελληνικού λαού, το σύνδρομο του «προδότη», του «άξιου της τύχης του», του κατοίκου της «ψωροκώσταινας» και μέχρις σήμερα τα κατάφεραν. Όμως, τελικώς, απεκαλύφθησαν και δεν τους ακούει, πλέον, το περήφανο Έθνος μας.

Κάθε φορά που παίρναμε θέση γύρω από τα τραπέζια των διαπραγματεύσεων, μας πετούσαν κατά πρόσωπο τις κατηγορίες των αλληλοσπαρασσομένων βαρβάρων και έτσι, δεν τολμούσαμε να «σηκώσουμε κεφάλι», όπως γίνεται και σήμερα, επειδή οι διοικούντες μας, δεν θέλουν να δεχθούν τις ιστορικές αλήθειες, αλλά εξακολουθούν να αποδέχονται τις μυθιστορίες των φαντασιόπληκτων ή ξενολάγνων ψευδολόγων, αυτών που ενώ θα έπρεπε να προσκυνούν με την εμφάνιση του πιο απλού Έλληνος μαχητού, μάχονται με λύσσα κάθε τι σχετικό με την τύχη των στρατευμένων παιδιών της Ελλάδος.

Ποτέ δεν μπόρεσα να συμβιβαστώ με την ιδέα πως, σε τούτον τον αγιασμένο τόπο. υπάρχουν «ντόπιοι», με Ελληνικό αίμα μέσα τους, που γίνονται «Εφιάλτες». (Μήπως και ο «γνωστός μας» που πρόδωσε τον Λεωνίδα, ήταν Έλλην;).

Έτσι, μετά από μελέτες 30 (και πλέον) ετών, συνέγραψα την ως άνω Ιστορική Μελέτη η οποία ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ότι ο Καποδίστριας ΔΕΝ ΚΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΑΙΟΥΣ.

Ως Μανιάτης, αισθάνομαι υπερήφανος που κατόρθωσα και ανέτρεψα με αδιάσειστα στοιχεία, τις ψευδείς κατηγορίες που βάραιναν την «ράτσα» μου. (Και ως Έλληνος).

Ως Ιστορικός Αναλυτής, αισθάνομαι δικαιωμένος διότι η σκληρή μου προσπάθεια τόσων ετών, είχε ως αποτέλεσμα την αποκάλυψη του παρασκηνίου αυτής της τόσο σημαντικής για τον τόπο μας, εγκληματικής ενεργείας, κατά του ανθρώπου που θα μπορούσε (μόνος αυτός), να οδηγήσει την Ελλάδα στον δρόμο των πεπρωμένων της.

Ως Έλληνας, αισθάνομαι υπερήφανος που απεκάλυψα την συνωμοσία των «συμμάχων» μας, που έρριξαν σε ξένες, (Ελληνικές), πλάτες τα δικά τους εγκλήματα και οι οποίοι και σήμερα ακόμα, έχουν τον φάκελλο «Καποδίστριας», ΚΛΕΙΣΤΟ και ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ. (Έτσι απάντησαν σε σχετικό αίτημα)!

Και η τεραστία απήχησις του βιβλίου μου, με καθιστά, πραγματικά υπερήφανο, όχι για την επιτυχία του μόνον, αλλά διότι εκατοντάδες Ελλήνων, εντός και εκτός Ελλάδος, με γράμματα, τηλεγραφήματα, τηλεφωνήματα κ.λπ., μου εξεδήλωναν την ικανοποίησίν τους, διότι, ΤΟ ΠΡΩΤΟ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ βιβλίο που ησχολήθη με τον θάνατο του Καποδίστρια, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ περιτράνως την ευθύνη των ξένων και την αθωότητα των Μαυρομιχαλαίων.

Μέσα στις 600 (πλέον) σελίδες του βιβλίου μου, μετά από μία λεπτομερέστατη (υπήρξε πολύ κοπιαστική) ανάλυση συγκεκριμένων, χειροπιαστών και αναμφισβήτητων στοιχείων (Καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, έγγραφα κ.λπ.), μπόρεσαν οι αναγνώστες, αβίαστα και χωρίς να τους μένουν αμφιβολίες, να αντιληφθούν αβιάστως, πως ο περίφημος «ξένος παράγων», τόσο γνωστός στην εποχή μας, ήταν και τότε, πολύ… δραστήριος...!

Την Κεντρική διάθεση του βιβλίου, έχει ο Εκδότης Ι. Γιαννάκενας (βιβλιοπωλείο ΑΚΡΟΚΕΡΑΜΟ, Αθήνα) όπως και αυτό της Α' Εκδόσεως και για τη Μάνη ο Γ. Δημακόγιαννης (βιβλιοπωλείο ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΜΑΝΗ, Αρεόπολη). Μπορείτε ακόμη να το ζητήσετε σε κάθε βιβλιοπωλείο.

Και παρά τις εντολές κάποιων «θάψτε αυτό το βιβλίο», όπως και την εχθρική στάση έναντί του, ΤΡΙΩΝ μόνον ανθρώπων, η ζήτησις συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Το παρόν, επέχει και θέσιν ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ, στη μνήμη του Μοναδικού, μέχρι σήμερα, Έλληνος Κυβερνήτου τούτης της χώρας.

Δημήτριος Κοκκινάκης