Κεντρική σελίδα
Επάνω

 

Με απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Καλαμάτας

ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΒΙΑΣ

Δήμαρχος ανακηρύχθηκε ο Παναγιώτης Μπασάκος

Το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Καλαμάτας σε δημόσια συνεδρίασή του στις 18-12-02 εξέδωσε την απόφασή του σχετικά με την ένσταση που είχε καταθέσει ο κ. Παναγιώτης Μπασάκος και την αντένσταση που είχε καταθέσει ο αντίπαλός του στις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου κ. Νικόλαος Μοσχολέας και με την οποία ανακήρυξε επιτυχόντα συνδυασμό το συνδυασμό "ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ - ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ" και δήμαρχο τον Παναγιώτη Μπασάκο και επιλαχόντα το συνδυασμό "ΑΒΙΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" του Νικολάου Μοσχολέα.

Ο αριθμός των εγκύρων ψηφοδελτίων καθορίστηκε σε 2.463. από αυτά 1.228 αντιστοιχούν στο συνδυασμό του Νικολάου Μοσχολέα και 1.235 στο συνδυασμό του Παναγιώτη Μπασάκου.

Ανακηρύχθηκαν τακτικοί δημοτικοί σύμβουλοι από τον επιτυχόντα συνδυασμό του Παναγ. Μπασάκοι οι:

ΚΟΜΠΟΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου του δημοτικού διαμερίσματος Κάμπου, ΛΟΥΖΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ, Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου, του δημοτικού διαμερίσματος Δολών, ΜΗΤΣΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Βασιλείου, Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου του δημοτικού διαμερίσματος Σωτηριάνικων, ΒΑΒΑΡΟΥΤΣΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΚΟΜΠΟΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΛΕΙΔΩΝΑΣ ΗΛΙΑΣ, ΚΩΣΤΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΚΛΕΙΔΩΝΑ-ΚΟΜΠΟΤΗ ΟΥΡΑΝΙΑ του Ευαγγέλου, ΚΑΝΤΖΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

Αναπληρωματικοί του ιδίου συνδυασμού είναι οι: ΛΑΓΟΥΔΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΠΟΥΛΕΑ-ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΠΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΜΗΤΣΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου, ΠΑΠΑΔΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Σωτηρίου, ΠΑΡΘΕΝΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΨΑΡΡΕΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του Γεωργίου και ΤΣΙΓΚΟΥ-ΒΑΒΑΡΟΥΤΣΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ.

Τακτικοί δημοτικοί σύμβουλοι από τον επιλαχόντα, συνδυασμό, "ΑΒΙΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ".

ΜΟΣΧΟΛΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου του δημοτικού διαμερίσματος Αβίας, ΝΙΚΑΣ ΗΛΙΑΣ του Νικολάου, Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου του δημοτικού διαμερίσματος Κέντρου, ΨΑΡΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Σωτηρίου, Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου του δημοτικού διαμερίσματος Σταυροπηγίου, ΚΟΥΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ και ΦΑΣΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

Αναπληρωματικοί του ιδίου συνδυασμού οι: ΚΟΖΟΜΠΟΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΡΑΠΤΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΣΤΑΘΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΦΛΕΒΑΡΗ - ΚΛΕΙΔΩΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΝΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Δημητρίου, ΚΟΥΤΙΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΝΙΚΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του Δημητρίου, ΚΟΥΚΗ ΕΥΑΝΘΙΑ, ΜΠΑΣΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΨΩΡΟΜΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΗΤΣΕΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του Ιωάννη, ΡΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ, ΣΚΑΡΠΑΛΕΖΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ και ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ.

Η απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου επιδέχεται τα ένδικα μέσα έφεσης στο Διοικητικό Εφετείο και ακύρωσης στο Συμβούλιο Επικρατείας.


Δρόμος Μάνης ] Απάντηση σε φίλο ] [ Δήμαρχος Αβίας ] Λιτριβείο ] Νεολαία ] Δημ. Συμβούλια ] Επισκοπείο ] Σιλάν πασάς ] Λεκάκος Στ. ] Νήφι ] Άγαλμα ] Ανάπτυξη ] Εκλογές ] Πανίδα-Χλωρίδα ] Ποίηση ] Φαροφύλακας ]