Εκδοτικό σημείωμα ] Οι Συνεργάτες μας ] Φαράγγι Νούπαντης ] Σαράντος Καργάκος ] [ Χριστούγεννα και... ] Έθιμα... ] Βέργα ] Αναβάθμιση ... ] Ο ρημαγμένος... ] Παλιόπυργος ] Σωτ. Σταυριανάκος ] Οι θησαυροί... ] Ήταν Καιρός ] Τρέχει σαν... ] Γιώργης Εξαρχουλέας ] Μανιάτες Μετανάστες ] Μανιάτες Θεσ/κης ] Το έμβλημα... ] Κάλαντα ]

 

Κεντρική
Επάνω

 

Επικοινωνία


Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο

Τηλέφωνα
27330 53670 &
210 7622266

Κατασκευή ιστοσελίδας
Γ.Η. Βενιζελέας

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΔΩΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΣΤΗ ΜΑΝΗ

Για πρώτη φορά έντυπο της Μάνης κάνει εκτενές αφιέρωμα στα λαογραφικά του Τόπον μας που αφορούν τα Χριστούγεννα και το Δω δεκαήμερο. Το υλικό που σας παρουσιάζουμε περιλαμβάνει χαιρετισμό στους απανταχού οικούντες Μανιάτες από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Χρυσόστομο, άρθρα των συνεργατών μας: Γ. Δημακόγιαννη (γενικά για Μάνη), Ελ. Κούκουρα (Μέσα Μάνη), Ι. Κισκηρέα (Έξω Μάνη) και ακόμη το παραδοσιακό Μανιάτικο έδεσμα των ημερών, τα λαλάγγια η τηγανίδες - από την Κατ. Εξαρχουλέα - Γεωργιλέα και πρωτοχρονιάτικα κάλαντα - του Αντ. Ξεπαπαδάκου (αυθεντικά κι άγνωστα!)

Πιστεύοντας ότι θα ζήσουμε ξεχωριστά το κλίμα των ημερών αναβαπτιζόμενοι στο άρωμα του Τόπου μας -όπου κι αν ζούμε ας συνοδεύουν όλους και οι ολόψυχες ευχές - για ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και έναν ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ - από τους εκδότες και όλους τους συνεργάτες τον περιοδικού μας.


Προηγούμενη Επόμενη