ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΜΑΝΗ

Ένα μεγάλο γεγονός για τον τόπο μας

Δημοσίευμα της εφημερίδας «ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΜΑΝΗ», τ. 6 1999

motos03.jpg (71695 bytes)Το Γύθειο και τη Μάνη, επέλεξαν ομόφωνα για την πανελλήνια, ετήσια συνάντησή τους οι μοτοσικλετιστές Ελλάδας και Κύπρου, για το 2000! Η συνάντηση πραγματοποιείται πάντοτε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (για το 2000, 17-18-19 Ιουνίου) και το 1999 έγινε στην Αλεξανδρούπολη, όπου συγκεντρώθηκαν περί τους 5.000 μοτοσικλετιστές! Τόσοι και περισσότεροι αναμένεται να κατακλύσουν και τον τόπο μας, αλλάζοντας την πληθυσμιακή του σύνθεση για λίγες μέρες!

Πρωτεργάτες για την φετινή συνάντηση στη Μάνη, ήταν οι Συμπατριώτες μας Θεόδωρος Γαζούλης ή Γαζουλέας, Πρόεδρος της Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΜΟΤ.Ο.Ε.) και μέλος του Δ.Σ. της Λέσχης Ελλήνων Μοτοσικλετιστών (Λ.Ε.ΜΟΤ.) και ο Παναγιώτης Καλαποθάκης-Οικονομάκος μέλος Δ.Σ. της Λ.Ε.ΜΟΤ. και συνδέσμου Λ.Ε.ΜΟΤ. - Ομοσπονδίας, των οποίων η πρόταση έγινε ενθουσιωδώς δεκτή από όλες τις Λέσχες Μοτοσικλέτας, όλης της Ελλάδας και ομόφωνα επιλέχθηκε το Γύθειο και η Μάνη.

Στα πλαίσια της μεγάλης συνάντησης θα γίνουν διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις στον τόπο μας (Γύθειο, Αρεόπολη κ.ά.) και ξεναγήσεις των συνέδρων (κατά ομάδες) στη Μάνη. Συμβολή στο πρόγραμμα της παραμονής των μοτοσικλετιστών στη Μάνη θα έχει και το βιβλιοπωλείο «Α.Μ.», ήδη για το σκοπό αυτό ο Γ. Δημακόγιαννης είχε συναντήσεις με τους Θ. Γαζούλη και Π. Καλαποθάκη.

Χρέος όλων των τοπικών φορέων, των επαγγελματιών και όλων των Μανιατών είναι να στηρίξουμε την πρωτοβουλία και όλοι να φύγουν με άριστες εντυπώσεις από τον τόπο μας. Θα επανέλθουμε όμως αναλυτικότερα. Στις φωτογραφίες: ο εκδότης της «Α.Μ.» με τον Θ. Γαζούλη στο βιβλιοπωλείο μας και από εκδηλώσεις της Λ.Ε.ΜΟΤ. στα Βαρδούσια (1996), στο χωριό Αθανάσιος Διάκος. Πρώτος από δεξιό στο γεύμα ο Π. Καλαποθάκης.


[ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΜΑΝΗ ] ΛΑΚΩΝΙΑ SOS ]