Αρχική Ιστορία Δήμοι - Χωριά Ήθη - Έθιμα Μοιρολόγια Ποίηση Απόδημοι Αρχιτεκτονική
Εκκλησίες Κάστρα Ταΰγετος Χλωρίδα Πανίδα Σπήλαια Προϊόντα Άρωμα Μάνης
Δημιουργοί Απόψεις Εκδρομές Σύλλογοι Σύνδεσμοι Wallpaper Περιεχόμενα Βιβλιογραφία

Αρχική

 

 

 

Επικοινωνία

ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ ΣΤ. ΠΕΤΡΟΣ - ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α' ΠΕΙΡΑΙΑ1

mantouvalos2.jpg (31527 bytes)Σύντομο βιογραφικό
Γεννήθηκε στον Πειραιά, τον Μάιο του 1959. Έγγαμος με την Παρασκευή Θεοδώρου. Έχει μία κόρη και ένα γιο. Επάγγελμα: Δικηγόρος.

Σπουδές: Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει δημοσιεύσει επιστημονικές εργασίες για τα εργατικά ατυχήματα και τις επαγγελματικές ασθένειες, την τηλεοπτική βία, την ευθανασία, την Δικαιοσύνη και τον Τύπο, το Στρατιωτικό Ποινικό Κώδικα, την ποινική ευθύνη των ιατρών, την ΟΝΕ κ.λπ.

Ξένες γλώσσες: Αγγλική, Γαλλική, Ιταλική και Γερμανική.

Διεύθυνση: Γραφείο: Καραΐσκου 98, 18532, Πειραιάς, τηλ.: 2104111200, Φαξ 2104221958.Οικία: Δαμάρεως 61, 11633, Παγκράτι, τηλ.: 2107561464.

mantouvalos3.jpg (38188 bytes)Κοινοβουλευτικές δραστηριότητες
Εξελέγη βουλευτής στην Α' Πειραιά με τη Ν.Δ. στις εκλογές του 2000 (με απόφαση του Εκλογοδικείου αντικατέστησε τον κ. Στ. Σουμάκη) και του 2004.

Κοινωνικές δραστηριότητες
Διετέλεσε αντιδήμαρχος Πειραιά και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου (1999-2000). Το 1998 εξελέγη πρώτος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά. Υπήρξε πρόεδρος του Συμβουλίου Πρόληψης και Εγκληματικότητας του Δήμου. Διετέλεσε καθηγητής του Ποινικού Δικαίου και της Εγκληματολογίας στις Ακαδημίες Αξιωματικών των Σωμάτων Ασφαλείας. Εξελέγη σύμβουλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά (1996). Μέλος της Επιτροπής Θεσμών της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Κ.Ε.). Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ποινικού Δικαίου και της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων. Νομικός σύμβουλος του Παγκόσμιου Συλλόγου Ολυμπιονικών.

mantouvalos1.jpg (40744 bytes)mantouvalos4.jpg (22971 bytes)Επιτροπές της Βουλής
§
Διαρκής Επιτροπή Εθνικής 'Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων  Θέση: Μέλος
§Διαρκής Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης  Θέση: Αντιπρόεδρος
§Επιτροπή Κανονισμού της Βουλής  Θέση: Μέλος

Προσωπική σελίδα Βουλευτή
http://www.mantouvalos.gr

Διεύθυνση e-mail Βουλευτή
info@mantuvalos.gr - madouvalos@parliament.gr

1. Από την ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων


Γρηγοράκος Λεων. ] Δαβάκης Αθαν. ] Σκανδαλάκης Παν. ] Καλαντζάκου Σοφία ] Λιντζέρης Δημήτρης ] [ Μαντούβαλος Πέτρος ] Μελάς Παναγιώτης ] Μιχαλολιάκος Βασίλειος ] Παν. Μπασάκος ] Παν. Τσιριγώτης ] Πέτρος Τζωρτζάκης ] Γεννηματά Φώφη ] Τζαννετάκης Τζαννής ]