Αρχική Ιστορία Δήμοι - Χωριά Ήθη - Έθιμα Μοιρολόγια Ποίηση Απόδημοι Αρχιτεκτονική
Εκκλησίες Κάστρα Ταΰγετος Χλωρίδα Πανίδα Σπήλαια Προϊόντα Άρωμα Μάνης
Δημιουργοί Απόψεις Εκδρομές Σύλλογοι Σύνδεσμοι Wallpaper Περιεχόμενα Βιβλιογραφία

Αρχική

 

 

 

Επικοινωνία

Πέτρος Τζ. Τζωρτζάκης
Δήμαρχος Δήμου Γυθείου

Ο Πέτρος Τζωρτζάκης είναι γιος του αείμνηστου Τζώρτζη Τζωρτζάκη και της Γραμματικής, το γένος Φουρίδη. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965. Περάτωσε τις στοιχειώδεις Γυμνασιακές και Λυκειακές σπουδές του στο Γύθειο. Συνέχισε σε Πανεπιστημιακό επίπεδο τις σπουδές του στο Roosevelt University στο Chicago Illinois των Η.Π.Α. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του τιμήθηκε για τις εξαιρετικές του επιδόσεις με το βραβείο Tarini P. Sinha.

Μετά το πέρας των τετραετών σπουδών του το 1988 πήρε το πτυχίο των Πολιτικών Επιστημών. Επίσης παρακολούθησε μαθήματα στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Θράκης.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο σώμα του Πεζικού. Μετά την απόλυσή του επέστρεψε στο Μαυροβούνι Γυθείου όπου ζει μόνιμα ασχολούμενος με την αγροτική περιουσία της οικογενείας του.

Μελετά και ερευνά την ιστορία της Μάνης από πρωτογενές αρχειακό υλικό και συνεργάζεται με αντίστοιχους ιστορικούς φορείς.

Είναι παντρεμένος με τη φιλόλογο Άννα Γερολυμάτου και έχει δυο παιδιά, τον Τζώρτζη 7 και τον Σπύρο 4 ετών.

Ο Πέτρος Τζωρτζάκης μεγάλωσε μέσα σε παραδοσιακή Μανιάτικη οικογένεια και διακρίνεται για το ήθος, την τιμιότητα και τη μεγάλη αγάπη του για τον τόπο μας. Στις εκλογές του Οκτωβρίου το 2002 εκλέχθηκε Δήμαρχος Γυθείου.


Γρηγοράκος Λεων. ] Δαβάκης Αθαν. ] Σκανδαλάκης Παν. ] Καλαντζάκου Σοφία ] Λιντζέρης Δημήτρης ] Μαντούβαλος Πέτρος ] Μελάς Παναγιώτης ] Μιχαλολιάκος Βασίλειος ] Παν. Μπασάκος ] Παν. Τσιριγώτης ] [ Πέτρος Τζωρτζάκης ] Γεννηματά Φώφη ] Τζαννετάκης Τζαννής ]