ΤΡΙΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Με το σημερινό φύλλο η εφημερίδα μας μπαίνει στον τρίτο χρόνο της ζωής της. Χρέος και οφειλή μας είναι να ευχαριστήσουμε για μία ακόμα φορά όλους όσοι μας στήριξαν από την πρώτη στιγμή αλλά και όλους όσοι βρέθηκαν στη συνέχεια κοντά μας.

Χρέος και οφειλή μας να ευχαριστήσουμε εσένα αγαπητέ αναγνώστη, που με την οικονομική σου ενίσχυση, την ηθική σου συμπαράσταση και την ανυπόκριτη αποδοχή σου, ήσουν και παραμένεις ο αόρατος στυλοβάτης μας, ο εμψυχωτής και κριτής μας.

Πορευτήκαμε αυτά τα δύο χρόνια, με δυσκολία, ελλείψεις, όμως πάντα σταθήκαμε και στεκόμαστε έντιμοι και συνεπείς τόσο απέναντι στους αναγνώστες μας όσο και απέναντι στον ίδιο μας τον εαυτό.

Έχουμε επιλέξει το δρόμο της αντικειμενικότητας χωρίς ακρότητες και φανατισμούς, που μάλλον κακό παρά καλό κάνουν. Οι στήλες της εφημερίδας μας φιλοξενούν κάθε συνεργασία, κάθε άποψη, κάθε γνώμη υπεύθυνη και επώνυμη, ανεξάρτητα αν συμφωνούμε, πάντα όμως σε πλαίσια κοσμιότητας και ευπρέπειας.

Σε μία εφημερίδα. όπως ο “Καπετάν Ζαχαριάς” πού εκδίδει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λυγερέα και είναι στη διάθεση του Μαλευρίου, η πολυφωνία και η ετερότητα στις απόψεις είναι καλοδεχούμενες και θεμιτές.

Ο “Καπετάν Ζαχαριάς” επιδιώκει να εκφέρει ένα λόγο παρεμβατικό και ουσιαστικό, να μεταφέρει τη φωνή του κάθε συλλόγου και του κάθε αναγνώστη στα “ώτα” κάθε αρμόδιου.

Ο “Καπετάν Ζαχαριάς” μπαίνοντας στον τρίτο χρόνο της ζωής του, απευθύνεται και πάλι σε όλους τους Μαλευριώτες και ιδιαίτερα στους νέους και τους ζητάει να αναλάβουν ενεργότερο ρόλο στα κοινά του Μαλευρίου της Μάνης, της Λακωνίας, της Ελλάδας μας.

Η περιφέρεια του Μαλευρίου, του Γυθείου, της Μάνης, της Λακωνίας, τώρα που η συνένωση των Κοινοτήτων γίνεται πραγματικότητα, έχει την ανάγκη όλων μας, την εμπειρία των μεγαλυτέρων και την ορμητικότητα των νεοτέρων.

Σας ευχαριστούμε για τη συμπαράστασή σας

                         


Πολυάραβος ] Η τριήμερη μάχη του Πολυαράβου ] Εκκλησίες Πολυαράβου ] Ηρωΐδα Αναειπόνυφη ] Μαλευριάνοι πολεμιστές Πολυαράβου ] Ονοματεπώνυμα Πολυαραβιτών ] Άγιος Δημήτριος Πλατάνου ] Κάποτε στο Μαλεύρι ] Οι Νέοι είναι το μέλλον του κόσμου ] Στον Άη Πέτρο ] Εκκλησίες τ. Δ. Μαλευρίου ] Μαλευριώτικα ] [ Τρίτος χρόνος κυκλοφορίας ] Συμπλήρωμα Ιστορίας Μαλευρίου ] Ζωντανή Ιστορία σε Φωτογραφίες ] Βιβλιοπαρουσίαση ]