Αρχική Ιστορία Δήμοι - Χωριά Ήθη - Έθιμα Μοιρολόγια Ποίηση Απόδημοι Αρχιτεκτονική
Εκκλησίες Κάστρα Ταΰγετος Χλωρίδα Πανίδα Σπήλαια Προϊόντα Άρωμα Μάνης
Δημιουργοί Απόψεις Εκδρομές Σύλλογοι Σύνδεσμοι Wallpaper Περιεχόμενα Βιβλιογραφία

Αρχική
Προηγούμενη

Αθήνα 25.11.2002

Προς Βουλευτή Λακωνίας κ. Δαβάκη

Αγαπητέ κ. Δαβάκη, σας γνωρίζω ότι έχω δημιουργήσει την ιστοσελίδα της Μάνης (http://www.mani.org.gr ) η οποία έχει δεχθεί περισσότερες από 36.000 επισκέψεις. Από τις αρχές του 2002 προχώρησα σε μια αμφίδρομη σχέση της ιστοσελίδας με τους επισκέπτες της, σχετικά με τα σύγχρονα προβλήματα της περιοχής. Η διαδικασία άρχισε με τη συλλογή απόψεων για το θέμα της τοποθέτησης κεραιών κινητής τηλεφωνίας στη Μάνη. Τα αποτελέσματα και ορισμένα επιλεγμένα μηνύματα δημοσιεύονται σε άρθρο μου στο τρέχον τεύχος (Τ.7) του περιοδικού "ΜΑΝΗ, χθες, σήμερα, αύριο" του οποίου τυγχάνω ειδικός συνεργάτης.

Από τις αρχές Νοεμβρίου άρχισε η ίδια διαδικασία για το "υποτιμητικό δημοσίευμα" του Διόδωρου Κυψελιώτη σχετικά με τη 17η Μαρτίου και την επίσκεψη του κ. Προέδρου της Δημοκρατίας στην Αρεόπολη (έτος 2002), στις εκδηλώσεις τιμής όπου παραβρεθήκατε και εσείς. Παρακαλώ για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα και την αποστολή της απόψεώς σας.

Επιπλέον παρακαλώ να μου χορηγήσετε την επιστολή σας προς τη Βουλή των Ελλήνων (μάλλον προς τον κ. Κακλαμάνη), σχετικά με την έκδοση των αναμνηστικών μεταλλίων για τα 180 χρόνια από την Εθνεγερσία του 1821, απ' όπου απουσιάζει ο Πετρόμπεης Μαυρομιχάλης. Με την επιστολή, όπως πληροφορήθηκα, ζητάτε την έκδοση συμπληρωματικού μεταλλίου με τη μορφή του Πετρόμπεη. Η εν λόγω επιστολή και η απάντησή της ή όποια άλλη ενέργειά σας, θα τοποθετηθεί στην ιστοσελίδα της Μάνης σε σχετικό αφιέρωμα, που θα αρχίσει σε 10 περίπου ημέρες.

Το αφιέρωμα θα περιέχει το θέμα των μεταλλίων, αλλά και του εντύπου που έκδωσε η Βουλή με τίτλο "Ανθολόγιο των σημαντικότερων γεγονότων της Επανάστασης του 1821" από το οποίο απουσιάζει παντελώς η συμβολή της Μάνης. Για το θέμα του Ανθολογίου σας επισυνάπτω επιστολή και παρακαλώ για την απάντησή σας. Υπόψη ότι η επιστολή αυτή θα αποσταλεί σε Βουλευτές, Νομάρχες, Δημάρχους, Συλλόγους, ΜΜΕ, ενώ παράλληλα θα τοποθετηθεί στην ιστοσελίδα της Μάνης για συλλογή απόψεων των επισκεπτών μας. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο περιοδικό, όπως ήδη έγινε με το θέμα της τοποθέτησης κεραιών στη Μάνη, αλλά και σε άλλα έντυπα.

Με τιμή
Γ.Η.Βενιζελέας
george@mani.org.gr

Δαβάκης Π. Αθανάσιος davakis@parliament.gr τηλ. 2103614446 – 3627027 – 3627027 φαξ 210/3646170

Σημείωση
Επιστολή για το "Χρονολόγιο..."εστάλη στους Μανιάτικης καταγωγής Βουλευτές.


Ατοπήματα ] 1ο Μανιάτικο Συνέδριο ] Προς Βουλή ] Προς κ. Κακλαμάνη ] [ Προς κ. Δαβάκη ] Κείμενο κ. Κουτσιλιέρη ] Άρθρο κ. Νικολούδη ] Επιτροπές ] Ψήφισμα Δ. Οιτύλου ] Καλαμάτα 18.10.03 ] e-mail ]