Κεντρική Σελίδα
Προηγούμενη

Την 2 Ιουνίου, ο Πρόεδρος του Διευρυμένου Νομαρχιακού Συμβουλίου Αθηνών - Πειραιώς κ. Γεωργόπουλος Σταύρος συμμετείχε στο πρώτο Μανιάτικο Συνέδριο του διοργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Γυναικών Μάνης στην αίθουσα τελετών του ΟΛΠ όπου έτυχε τιμητικής διακρίσεως, για το έργο του και την προσφορά του στο Σύλλογο.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου ο Πρόεδρος κ. Γεωργόπουλος πρότεινε την τοποθέτηση του ανδριάντα του πρωτεργάτη της ελευθερίας του 1821, Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη σε περίοπτη θέση του Πειραιά.

Πρότεινε επίσης τη σύσταση επιτροπής αποτελούμενης από α) όλους τους Λάκωνες βουλευτές, β) εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, γ) εκπροσώπους φορέων με μοναδικό θέμα σε πρώτη φάση την υδροδότηση της Μάνης και τη δημιουργία πλαισίου δράσεως για το θέμα αυτό Οι προτάσεις έγιναν αποδεκτές από τους Συνέδρους.


 Πρόεδρος Π.Ε.Γ.Μ. ] Παλλακωνική Ένωση ] Εν. Απ. Μανιατών ] κ. Τζαννετάκης ] Δ. Πειραιά ] Ν.Α. Λακωνίας ] Ν.Α. Μεσσηνίας ] Δ. Αβίας ] Δ. Λεύκτρου ] Δ. Γυθείου ] κ. Κουτσιλιέρης ] κ. Σαΐτας ] κ. Σ. Καλαντζάκου ] κ.Π. Σκανδαλάκης ] κ. Παν. Μελάς ] Αν. Νομ. Πειραιά ] [ κ. Γεωργόπουλος ] Σύλλογος ΚΡΑΝΑΗ ] Σύλλογος ΔΙΡΟΣ ] κ Κοκκινάκης ] Ψήφισμα ] Δελτίο Τύπου ]