Κεντρική Σελίδα
Προηγούμενη

Ο Βουλευτής Παν. Μελάς μιλώντας στο Α’ Μανιάτικο Συνέδριο που οργάνωσα η Πανελλήνια Ένωση Γυναικών Μάνης, μεταξύ άλλων τόνισε:

Ο Νομάρχης κ. Αποστολάκος ανέφερε ότι υπάρχουν μελέτες για την επίλυση των διαχρονικών προβλημάτων της Λακωνίας και κυρίως της Μάνης, οι οποίες όμως απαιτούν το ποσόν των 14 δις. δρχ. για να υλοποιηθούν.

Το ποσό αυτό όμως δεν το εγκρίνει η σημερινή Κυβέρνηση, αφού ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας δεν το υπογράφει. Είναι απαράδεκτο και συγχρόνως προσβλητικό για τη Μάνη και γενικά για τη Λακωνία, να μην προχωρούν αναπτυξιακά προγράμματα που στοχεύουν στην επίλυση των πολλαπλών προβλημάτων της περιοχής και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων για 14 δις δρχ., όταν είναι γνωστό ότι κατασπαταλούνται άσκοπα δεκάδες δισεκατομμύρια.

Γι' αυτό επιβάλλεται οι παράγοντες της Μάνης και της Λακωνίας, απ' όποια θέση κι αν ευρίσκονται, όλοι μαζί, με συντονιστικό όργανο την Πανελλήνια Ένωση Γυναικών Μάνης, να ασκήσουμε την απαιτούμενη πίεση προς την κυβέρνηση, ώστε να επιτύχουμε την έγκριση του ανωτέρω ποσού για την βελτίωση της αγαπημένης μας πατρίδας.

Παναγιώτης Μελάς
Βουλευτής Ν.Δ. Α’ Πειραιά και Νήσων


 Πρόεδρος Π.Ε.Γ.Μ. ] Παλλακωνική Ένωση ] Εν. Απ. Μανιατών ] κ. Τζαννετάκης ] Δ. Πειραιά ] Ν.Α. Λακωνίας ] Ν.Α. Μεσσηνίας ] Δ. Αβίας ] Δ. Λεύκτρου ] Δ. Γυθείου ] κ. Κουτσιλιέρης ] κ. Σαΐτας ] κ. Σ. Καλαντζάκου ] κ.Π. Σκανδαλάκης ] [ κ. Παν. Μελάς ] Αν. Νομ. Πειραιά ] κ. Γεωργόπουλος ] Σύλλογος ΚΡΑΝΑΗ ] Σύλλογος ΔΙΡΟΣ ] κ Κοκκινάκης ] Ψήφισμα ] Δελτίο Τύπου ]