Κεντρική Σελίδα
Προηγούμενη

Ο Αναπληρωτής Νομάρχης Πειραιά του οποίου γενέτειρα είναι η Μάνη, έχει επανειλημμένα προβεί σε διαβήματα προς τους αρμόδιους φορείς και αγωνίζεται για την επίλυσή τους.

Τα βασικότερα από αυτά είναι τα εξής;

1. Η Ύδρευση της περιοχής για την οποία η πολιτεία θα πρέπει επιτέλους να δώσει την δέουσα προσοχή οπότε αυτό το βασικό και ζωτικής σημασίας ζήτημα να επιλυθεί άμεσα.

2. Η διατήρηση της Παράδοσης και ο Ιστορικός Χαρακτήρας του τόπου μας τα ήθη και τα έθιμά μας, που ξεκινούν από αρχαιοτάτων χρόνων.

3. Η τελειοποίηση του οδικού δικτύου της περιοχής μας για να μπορούν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Μάνης να έχουν άμεση πρόσβαση.

4. Υποδομές και Ανάπτυξη της περιοχής για την δημιουργία επιχειρήσεων ιδιωτικών ή διαδημοτικών για την επίλυση των προβλημάτων της απασχόλησης των κατοίκων που μαστίζονται από την ανεργία και την υποαπασχόληση.

5. Η Τουριστική Προβολή και Ανάπτυξη της περιοχής μας χρειάζεται αναβάθμιση για την οποία θα πρέπει η κυβέρνηση να εφοδιάσει κατάλληλα τον τόπο αυτό που του αξίζει αν μη τι άλλο ιστορικά.

6. Να δημιουργηθεί Πανεπιστήμιο με Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές με έδρα το Γύθειο για την εξυπηρέτηση της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Πελοποννήσου.

Ο Αναπληρωτής Νομάρχης Πειραιά
Δρακούλης Βρεττάκος


 Πρόεδρος Π.Ε.Γ.Μ. ] Παλλακωνική Ένωση ] Εν. Απ. Μανιατών ] κ. Τζαννετάκης ] Δ. Πειραιά ] Ν.Α. Λακωνίας ] Ν.Α. Μεσσηνίας ] Δ. Αβίας ] Δ. Λεύκτρου ] Δ. Γυθείου ] κ. Κουτσιλιέρης ] κ. Σαΐτας ] κ. Σ. Καλαντζάκου ] κ.Π. Σκανδαλάκης ] κ. Παν. Μελάς ] [ Αν. Νομ. Πειραιά ] κ. Γεωργόπουλος ] Σύλλογος ΚΡΑΝΑΗ ] Σύλλογος ΔΙΡΟΣ ] κ Κοκκινάκης ] Ψήφισμα ] Δελτίο Τύπου ]