Κεντρική Σελίδα
Προηγούμενη

Η ΜΑΝΗ

Η Μάνη ένα από τα ιστορικότερα και ομορφότερα μέρη της Ελλάδας περιλαμβάνει στα εδάφη της, τη Μεσσηνιακή και τη Λακωνική.

Μια προσδοκία για καλύτερη επίλυση των προβλημάτων της, με στόχο την όσο δυνατό μεγαλύτερη ανάδειξη τον τόπου και της ευημερίας των κατοίκων, είναι η συγχώνευση αυτών των δυο περιοχών σε ένα Νομό. Στόχος δύσκολος να πραγματωθεί χωρίς τη συνδρομή όλων των φορέων, τοπικών, ιδιωτικών και άλλων.

Η παραπέρα οργανωτική εξέλιξη που θα προσφέρει ένα τέτοιο πρόγραμμα ενεργοποίησης όλων των παραπάνω θα απεγκλωβίσει την εγχώρια πολιτεία από τα στενά όρια δράσης της, με ουσιαστική συμβολή στην ενότητα και στο συντονισμό ανάπτυξης της περιοχής.

Η συνεργασία των οργάνων τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού και η σύμπραξη όλων των συλλόγων δράσης θα οδηγήσει στην επίτευξη αυτού του σχεδίου.

Η Ένωση Απανταχού Μανιατών «Η ΜΑΝΗ» θα είναι πρωτοπόρος σε αυτήν την πορεία πραγμάτωσης, όπως και κάθε άλλος σύλλογος που επιθυμεί να συνδράμει.

Αφετηρία αποτέλεσε το 1ο συνέδριο της Πανελλήνιας Ενώσεως Γυναικών Μάνης στο οποίο για πρώτη φορά έγινε λόγος και τέθηκε το συγκεκριμένο θέμα, καθώς και η προβληματική για τους τρόπους υλοποιήσεως του.

Η Μάνη δικαιούται μεγαλύτερη προσοχή και ενδιαφέρον από όλους τους φορείς.

Φιλικά,
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΑΝΝΗΣ
Αντιπρόεδρος Ένωσης Απανταχού Μανιατών – «Η ΜΑΝΗ»


Πρόεδρος Π.Ε.Γ.Μ. ] Παλλακωνική Ένωση ] [ Εν. Απ. Μανιατών ] κ. Τζαννετάκης ] Δ. Πειραιά ] Ν.Α. Λακωνίας ] Ν.Α. Μεσσηνίας ] Δ. Αβίας ] Δ. Λεύκτρου ] Δ. Γυθείου ] κ. Κουτσιλιέρης ] κ. Σαΐτας ] κ. Σ. Καλαντζάκου ] κ.Π. Σκανδαλάκης ] κ. Παν. Μελάς ] Αν. Νομ. Πειραιά ] κ. Γεωργόπουλος ] Σύλλογος ΚΡΑΝΑΗ ] Σύλλογος ΔΙΡΟΣ ] κ Κοκκινάκης ] Ψήφισμα ] Δελτίο Τύπου ]