Κεντρική σελίδα
Επάνω

 

Η ΜΑΝΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ http://www.mani.org.gr

Ιστοσελίδα και σήμα ένα πύργο ο συμπατριώτης μας Γεώργιος Η. Βενιζελέας που κατάγεται από τα Τσέρια της Έξω Μάνης αναδεικνύει τη Μάνη διεθνώς, με την προσεγμένη και σε πλούσιο υλικό ιστοσελίδα που έχει διαμορφώσει με ιδίοις εξόδοις. Μπράβο Γιώργο φαίνεται πως η αγάπη του για τη Μάνη είναι μεγάλη, ευτυχώς που υπάρχουν τέτοιοι Μανιάτες με «Πετριά» για να αναδεικνύουν την Μανιάτικη ταυτότητα. Ο κ. Βενιζελέας είναι υπάλληλος του Υπουργείου Εξωτερικών. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Ο κ. Βενιζελέας καλεί τις εφημερίδες, περιοδικά, συλλόγους και όποια άλλη μανιάτικη δραστηριότητα να την παρουσιάσει δωρεάν στην ιστοσελίδα στο Internet. «Η Φωνή της Μάνης» ήδη παρουσιάζεται. Εμείς από τις στήλες αυτές να τον συγχαρούμε για την προσεγμένη προσπάθεια που κάνει για την γνωστοποίηση της Μάνης.


Μανιάτικα Επώνυμα ] Μέγας Ναπολέων ] Διασπορά Μανιατών ] Ταίναρον 1... ] Ταίναρον 2... ] Καταγωγή Βενιζέλου 1 ] Αρχαιότητες... ] Καταγωγή Βενιζέλου 2 ] Σπήλαια Διρού 1 ] Αρεόπολη-Μελέτη 1 ] Οι Μανιάτες ] Ο Αρός ] Αρεόπολη-Μελέτη 2 ] Σπήλαια Διρού 2 ] Αλλόφυλοι στη Μάνη ] Ανάπτυξη Δήμων ] Ετυμολογία ονομάτων ] Κότρωνας ] Ξαρμάτωμα ] Νόστιμον Ήμαρ ] Αληθινή Ιστορία Διρού ] Η Ψυχή της Μάνης ] Ταινάριος άνθρωπος ] 590 τραγούδια ] [ Η Μάνη στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ ] Από το βάθος... ] Η μάνα μας... ] Μάνη και Καλαμάτα ] Νομός Μάνης ]