Κεντρική Σελίδα
Προηγούμενη

Ο Πρόεδρος της ΔΕΠΑΠ και Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής
κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης του Δήμου Πειραιά, σας εκφράζω τις καλύτερες ευχές μου για κάθε επιτυχία στις εργασίες του Συνεδρίου σας.

Οι Μανιάτισσες και οι Μανιάτες δεν αποτελούν μόνο το πολυπληθέστερο κομμάτι της πληθυσμιακής σύνθεσης του Πειραιά μας, αλλά και το πιο ενεργό στην κοινωνική οικονομική και πολιτική ζωή του Πειραιά.

Η ομορφιά του Πειραιά και ταυτόχρονα η ιδιαιτερότητά του, εντοπίζεται στο γεγονός ότι σ’ αυτήν την πόλη, έχουν ριζώσει Έλληνες απ΄ όλη την Ελλάδα. Όμως οι Μανιάτες είναι αυτοί που σε πολλαπλάσιο αριθμό κατοίκων απ΄ αυτόν που σήμερα κατοικούν στη Μάνη, επέλεξαν να κάνουν τόπο τους τον Πειραιά. Τον Πειραιά που τους τιμά και τον τιμούν.

Ως κοντοχωριανός της Μάνης από καταγωγή, μπορώ να γνωρίζω τον καθοριστικό ρόλο της Μανιάτισσας στην Μανιάτικη οικογένεια και κατ΄ επέκταση στην κοινωνία.

Σήμερα, ο καθοριστικός αυτός ρόλος ξετυλίγεται με τον πιο ορατό τρόπο μέσα από αυτό το Συνέδριο αλλά και γενικότερα από τη δραστηριότητα της Ένωσής σας.

Η Δ.Ε.Π.Α.Π. με όλη τη δύναμη θα είναι δίπλα σας, σε ότι χρειασθεί η Ένωσή σας, προκειμένου να προωθήσει τους στόχους της.

Σας ευχαριστώ


[κα Κιτσοπανίδου] [κα Μουσταφέλλου] [κ. Κάρλες] [κ. Χονδροκούκης] [κ. Αγγελόπουλος] [κ. Κουβάτσος] [κ. Βρεττάκος] [κα Κυβέλου] [κα Ξανθάκη] [κ. Τσιαμίτας] [Χαιρετισμοί] [κ. Καλαποθαράκος] [κ. Βενιζελέας] [κ. Ανδρεάκος] [κα Μιχαλέα] [κ. Γεωργόπουλος] [κ. Λαζαράκος] [κ. Μπόφος] [κ. Δημακόγιαννης] [κα Ρίτσου-Σκλαβούνου] [κ. Πουλατζάς] [Προτάσεις]