Κεντρική Σελίδα
Προηγούμενη

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά και Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Παναγιώτης Κουβάτσος

Κυρίες και Κύριοι,

Στην Πρόεδρο κ. Γιώτα Ρίτσου - Σκλαβούνου και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Γυναικών Μάνης, εκφράζω θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια, για την άψογη διοργάνωση και του σημερινού Συνεδρίου.

Οι εκδηλώσεις αυτές, τιμούν τους πρωτεργάτες, γιατί προκαλούν το ενδιαφέρον όλων μας, για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας Μανιάτικης κληρονομιάς, προβάλλοντας τα προβλήματα για τα οποία αξίζει όλοι να δραστηριοποιηθούμε.

Αυτό αποδεικνύεται από την σημερινή μεγάλη προσέλευση πολλών υπουργών, βουλευτών, Νομαρχών και Δημάρχων της ευρύτερης περιοχής.

Επίσης, πρέπει να συγχαρώ τα Μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, την εργασία των οποίων παρακολούθησα από κοντά ως Μέλος, καθώς και τους καθηγητές του Πανεπιστημίου την κ. Μαρία Μαντουβάλου και τον κ. Μιχάλη - Θαλή Πουλαντζά, τον συγγραφέα κ. Γιώργο Βενιζελέα, για την προσφορά τους στην όλη προσπάθεια.

Γνωρίζετε ότι η συμμετοχή μου στις προσπάθειές σας για την ανάδειξη και ανάπτυξη της ιδιαίτερης Πατρίδας μας είναι δεδομένη και είμαι σίγουρος ότι η πρόταση που συζητήσαμε στο προσυνέδριο για τη διαδημοτική συνεργασία , θα συμβάλει στην επιτυχία των στόχων μας.

Σας ευχαριστώ


[κα Κιτσοπανίδου] [κα Μουσταφέλλου] [κ. Κάρλες] [κ. Χονδροκούκης] [κ. Αγγελόπουλος] [κ. Κουβάτσος] [κ. Βρεττάκος] [κα Κυβέλου] [κα Ξανθάκη] [κ. Τσιαμίτας] [Χαιρετισμοί] [κ. Καλαποθαράκος] [κ. Βενιζελέας] [κ. Ανδρεάκος] [κα Μιχαλέα] [κ. Γεωργόπουλος] [κ. Λαζαράκος] [κ. Μπόφος] [κ. Δημακόγιαννης] [κα Ρίτσου-Σκλαβούνου] [κ. Πουλατζάς] [Προτάσεις]