Κεντρική Σελίδα
Προηγούμενη

Η Πρόεδρος της Τραχήλας και Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Ελένη Μιχαλέα

Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,

Θεωρώ τιμή μου που συμμετέχω στο 2ο Μανιάτικο Συνέδριο και αυτό γιατί ακούγεται στη Μάνη, ότι όλα τα Συνέδρια μένουν στο Πρώτο.

Στην πρώτη ενότητα παρακολουθήσαμε τις εισηγήσεις από τους πολιτικούς φορείς της Μεσσηνίας και της Λακωνίας.

Εμείς στη δεύτερη ενότητα θα τοποθετηθούμε ως Σύλλογοι έχοντας έναν άλλο ρόλο. Επειδή δεν έχουμε εξουσία, κάνουμε παραίνεση στην εξουσία, ακριβώς γιατί έχουμε άμεση σχέση με τον κόσμο μας.

Όταν τον Φεβρουάριο του 2005, οι 10 Σύλλογοι του Δήμου Λεύκτρου παρουσιάσαμε την Ημερίδα και είχαμε 18 ομιλητές, που συζήτησαν για τα θέματα της περιοχής μας, διαπιστώσαμε με έκπληξη, ότι το Μανιάτικο δυναμικό είναι πάρα πολύ πλούσιο και μένει ανεκμετάλλευτο από τους φορείς.

Σε σχέση με τα αιολικά πάρκα που συζητήθηκαν προηγουμένως , έχω να πω ότι σε περίπτωση που γίνουν χωρίς τη συναίνεσή μας, μπορούμε όλοι να γίνουμε ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΕΣ.

Σας ευχαριστώ θερμά όλους και θα τα πούμε στο 3ο Συνέδριο. Να είστε σίγουροι ότι μέχρι τότε θα παλέψουμε, για να υλοποιήσουμε τις προτάσεις και τα συμπεράσματα που βγήκαν από αυτό το Συνέδριο.

Ευχαριστώ πολύ
 


[κα Κιτσοπανίδου] [κα Μουσταφέλλου] [κ. Κάρλες] [κ. Χονδροκούκης] [κ. Αγγελόπουλος] [κ. Κουβάτσος] [κ. Βρεττάκος] [κα Κυβέλου] [κα Ξανθάκη] [κ. Τσιαμίτας] [Χαιρετισμοί] [κ. Καλαποθαράκος] [κ. Βενιζελέας] [κ. Ανδρεάκος] [κα Μιχαλέα] [κ. Γεωργόπουλος] [κ. Λαζαράκος] [κ. Μπόφος] [κ. Δημακόγιαννης] [κα Ρίτσου-Σκλαβούνου] [κ. Πουλατζάς] [Προτάσεις]