Κεντρική Σελίδα
Προηγούμενη

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πιόντες και Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής
κ. Ηλίας Γεωργόπουλος

Αγαπητές και Αγαπητοί Συμπατριώτες,
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Πιοντών «ο Αγιος Χαράλαμπος», χαιρετίζω τις εργασίες του 2ου Μανιάτικου Συνεδρίου. Τα Μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου μας μείναμε έκπληκτοι από την όλη διαδικασία και οργάνωσή του, ιδιαίτερα δε από τα θέματα που συζητήθηκαν.

Θαυμάσαμε την Μανιάτισσα γυναίκα, την πρόεδρο κυρία Ρίτσου, που υπήρξε η ψυχή του Συνεδρίου. Λειτούργησαν όλα σ΄ αυτό το Συνέδριο με τρόπο άψογο και μεθοδικό.

Συμμετείχαν όλοι οι Φορείς με εκπροσώπους τους και διατύπωσαν με σαφήνεια τις προσπάθειες που γίνονται για να λυθούν τα αιτήματα των κατοίκων των Νομών Λακωνίας και Μεσσηνίας και ιδιαίτερα τα πολύ σοβαρά αιτήματα της μανιάτικης περιοχής.

Επιτέλους απέκτησε και η Μάνη εκπροσώπους που διακρίνονται για την ζωντάνια τους και το δυναμισμό τους. Προχωρήστε, μη σταματήστε, είμαστε όλοι μαζί σας. Κάποτε έστω και αργά τα θέματα της Μάνης πρέπει να βρουν τη λύση τους.

Κυρία Πρόεδρε,
Πείτε τους ότι δεν αξίζει τέτοια μεταχείριση ο Λαός της Μάνης. Στον 21ο αιώνα η Μάνη θέλει ΝΕΡΟ, ο Πενταδάκτυλος Ταΰγετος έχει άφθονο. Μία προσπάθεια χρειάζεται για να σταματήσουν επιτέλους οι Μανιάτες να λένε «το νερό, νεράκι».

Σας ευχαριστώ
 


[κα Κιτσοπανίδου] [κα Μουσταφέλλου] [κ. Κάρλες] [κ. Χονδροκούκης] [κ. Αγγελόπουλος] [κ. Κουβάτσος] [κ. Βρεττάκος] [κα Κυβέλου] [κα Ξανθάκη] [κ. Τσιαμίτας] [Χαιρετισμοί] [κ. Καλαποθαράκος] [κ. Βενιζελέας] [κ. Ανδρεάκος] [κα Μιχαλέα] [κ. Γεωργόπουλος] [κ. Λαζαράκος] [κ. Μπόφος] [κ. Δημακόγιαννης] [κα Ρίτσου-Σκλαβούνου] [κ. Πουλατζάς] [Προτάσεις]