Κεντρική Σελίδα
Προηγούμενη

H Πρόεδρος του Παραρτήματος Καλαμάτας της Π.Ε.Γ.Μ. κ. Αθηνά Ξανθάκη

Κυρίες και Κύριοι,
Εκ μέρους του Παραρτήματος Καλαμάτας της Πανελλήνιας Ενωσης Γυναικών Μάνης χαιρετίζω το 2ο Μανιάτικο Συνέδριο που πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία χάρις στην προσπάθεια της Προέδρου μας κ. Γιώτας Ρίτσου - Σκλαβούνου και των διοργανωτών.
Στο Συνέδριο σήμερα συμμετέχουν από το Παράρτημα Καλαμάτας και τα Μέλη της Επιτροπής που τελούν χρέη, Γενικής Γραμματέως η κ. Ευφροσύνη Σπανέα και Ταμία η κ. Σταυρούλα Μαυρομιχάλη.

Είμαστε ικανοποιημένες διότι σήμερα έχουμε ένα σημαντικό μήνυμα, αποτέλεσμα του 1ου Συνεδρίου και της προσπάθειας των Μελών της Ένωσης: Εκτός από την επανέκδοση του ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟΥ της Βουλής, οι τρεις σημαντικές μάχες ΒΕΡΓΑΣ - ΔΙΡΟΥ - ΠΟΛΥΑΡΑΒΟΥ και η 17 ΜΑΡΤΙΟΥ, σύντομα να αποτελούν μέρος της ύλης των διδακτικών σχολικών βιβλίων.

Εμείς ως Παράρτημα, έχουμε επικεντρώσει την προσπάθειά μας στην συντήρηση και ανάδειξη της Βέργας του Αλμυρού. Καλούμε τους αρμόδιους Φορείς και όσους ενδιαφέρονται να βοηθήσουν, ώστε το μνημείο αυτό να είναι πραγματικό ΜΝΗΜΕΙΟ. Σε αυτό αφιερώσαμε το Ημερολόγιό μας του 2005.

Ένα δεύτερο σημείο που θα θέλαμε να αναφέρουμε είναι ότι: Τα νέα παιδιά, τα παιδιά μας, να έλθουν πιο κοντά μας, να βρουν και αυτά ενδιαφέρον και να συνεχίσουν τις δραστηριότητες της Ένωσής μας ώστε να υπάρξει συνέχεια σε όλες αυτές τις προσπάθειες για την διατήρηση της ιστορίας και της παράδοσης της Μάνης.

Σας ευχαριστώ
 


[κα Κιτσοπανίδου] [κα Μουσταφέλλου] [κ. Κάρλες] [κ. Χονδροκούκης] [κ. Αγγελόπουλος] [κ. Κουβάτσος] [κ. Βρεττάκος] [κα Κυβέλου] [κα Ξανθάκη] [κ. Τσιαμίτας] [Χαιρετισμοί] [κ. Καλαποθαράκος] [κ. Βενιζελέας] [κ. Ανδρεάκος] [κα Μιχαλέα] [κ. Γεωργόπουλος] [κ. Λαζαράκος] [κ. Μπόφος] [κ. Δημακόγιαννης] [κα Ρίτσου-Σκλαβούνου] [κ. Πουλατζάς] [Προτάσεις]