Κεντρική Σελίδα
Προηγούμενη

Η Γενική Γραμματέας του Δ.Σ. της Π.Ε.Γ.Μ. κ. Κωνσταντίνα Κυβέλου

Φίλες και Φίλοι,

Σας καλωσορίζω με τη σειρά μου και σας ευχαριστώ που τιμήσατε σήμερα με την παρουσία σας τις εργασίες του 2ου Συνεδρίου μας. Η εκπροσώπηση από τους πολιτικούς φορείς ήταν ικανοποιητική όσο και ενημερωτική.

Διαπιστώσαμε όμως ότι παρά τις προσπάθειες των αρμοδίων φορέων υπάρχει μεγάλη έλλειψη ακόμα στην ύδρευση και στις συγκοινωνίες. Όσο για την πολιτιστική μας κληρονομιά πρέπει ως κόρη οφθαλμού να τη διατηρήσουμε και να την αναδείξουμε.

Όλα αυτά τα χρόνια η Ένωσή μας προσπαθεί μέσα από το πολιτιστικό της έργο και τη συνεργασία με τους τοπικούς φορείς της Μάνης να διοργανώσει τέτοιες συναθροίσεις, προκειμένου να συμβάλλει στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν οι πολιτικοί μας γι΄ αυτόν τον τόπο, να αγωνισθεί δηλαδή μαζί τους για να πάρει η Μάνη αυτά που της ανήκουν και της αξίζουν.

Θα ήθελα δε να σημειώσω, ότι για να πραγματοποιηθεί αυτό το Συνέδριο, η αναντικατάστατη Ιδρυτής και Πρόεδρος της Ένωσής μας, διέθεσε όλες τις πνευματικές και σωματικές της δυνάμεις επί μακρόν χρονικό διάστημα, όπως εξάλλου κάνει σε όλες τις εκδηλώσεις μας. Όμως η επιβράβευση είναι πανθομολογούμενη και αυτό είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμάς.

Σας ευχαριστώ πολύ.
 


[κα Κιτσοπανίδου] [κα Μουσταφέλλου] [κ. Κάρλες] [κ. Χονδροκούκης] [κ. Αγγελόπουλος] [κ. Κουβάτσος] [κ. Βρεττάκος] [κα Κυβέλου] [κα Ξανθάκη] [κ. Τσιαμίτας] [Χαιρετισμοί] [κ. Καλαποθαράκος] [κ. Βενιζελέας] [κ. Ανδρεάκος] [κα Μιχαλέα] [κ. Γεωργόπουλος] [κ. Λαζαράκος] [κ. Μπόφος] [κ. Δημακόγιαννης] [κα Ρίτσου-Σκλαβούνου] [κ. Πουλατζάς] [Προτάσεις]