Κεντρική Σελίδα
Προηγούμενη

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, ανέγνωσε τις προτάσεις του Ψηφίσματος του 1ου Συνεδρίου και του Προσυνεδρίου.

Στη συνέχεια έλαβε το λόγο και ανέφερε τα εξής:

Στο σημερινό Ψήφισμα συμπεριλαμβάνονται όλες οι προτάσεις που συζητήθηκαν σήμερα από όλους τους πολιτικούς και πολιτιστικούς φορείς, οι προτάσεις που δεν έχουν υλοποιηθεί ακόμη από το 1ο Συνέδριο (2.6.2001) καθώς και οι προτάσεις του προσυνεδρίου (16.10.2004).

Το Ψήφισμα θα κατατεθεί στους αρχηγούς των Κομμάτων, στους αρμόδιους υπουργούς, στους πολιτικούς και πολιτιστικούς φορείς που συμμετείχαν στις εργασίες του Συνεδρίου και θα ακολουθήσει η πρόταση του Δημάρχου Αβίας κ. Π. Μπασάκου για τη συνάντηση με όλους τους πολιτικούς φορείς μετά από δύο μήνες.

Ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με τις προτάσεις τους και τους χαιρετισμούς τους το 2ο Μανιάτικο Συνέδριο, και συνεχάρη και πάλι για το έργο της, την Πανελλήνια Ενωση Γυναικών Μάνης. Ευχήθηκε πάντα επιτυχίες και καλή συνάντηση στο 3ο Συνέδριο.

 


[κα Κιτσοπανίδου] [κα Μουσταφέλλου] [κ. Κάρλες] [κ. Χονδροκούκης] [κ. Αγγελόπουλος] [κ. Κουβάτσος] [κ. Βρεττάκος] [κα Κυβέλου] [κα Ξανθάκη] [κ. Τσιαμίτας] [Χαιρετισμοί] [κ. Καλαποθαράκος] [κ. Βενιζελέας] [κ. Ανδρεάκος] [κα Μιχαλέα] [κ. Γεωργόπουλος] [κ. Λαζαράκος] [κ. Μπόφος] [κ. Δημακόγιαννης] [κα Ρίτσου-Σκλαβούνου] [κ. Πουλατζάς] [Προτάσεις]