Κεντρική Σελίδα
Προηγούμενη

Πρόεδρος του Συλλόγου Βάθειας και Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής
κ. Παναγιώτης Μητσάκος

Αγαπώ τη Μάνη και ιδίως τη μέσα Μάνη η οποία είναι το πολυτιμότερο πράγμα που έχω. Εκεί γεννήθηκα και εκεί θα πεθάνω. Θα σας πω ένα ποίημα για να σας κάνω να γελάσετε.

Αυτό συνέβη πριν 100 χρόνια (απαγγελία ποιήματος).

Στη συνέχεια του απονεμήθηκε τιμητικό μετάλλιο για την 30ετή πολιτιστική του προσφορά και δραστηριότητα.

 

O Πρόεδρος του Συνδέσμου των Ακριτών κ. Πέτρος Θεοδωρακάκος

Συγχαίρω την Πανελλήνια Ενωση Γυναικών Μάνης για αυτήν την πρωτοβουλία. Αυτή τη στιγμή περπατάω στα 96 μου χρόνια. Είμαι ευτυχής που βλέπω τόσους πολλούς και εκλεκτούς να ενδιαφέρονται για την Πατρίδα.
Γιατί εμείς που πήγαμε στην Βόρειο Ήπειρο να πολεμήσουμε τους Λιάπηδες, πήγαμε για το Διεθνές και το ένδοξο όραμα της Ελλάδος μας. Πρέπει να το υποστηρίξουμε το όραμα.
Ήρθαν οι επίσημοι και κατέχουν μια θέση. Θέλω να σας μιλήσω σαν πατέρας σας γιατί έχω παιδιά 70 χρονών, η χαρά μου είναι μεγάλη να βλέπω πρόσωπα να ενδιαφέρονται για την Πατρίδα. Εσείς ήρθατε για να πλέξετε το εγκώμιο της Μάνης. Όσο αξίζει η Μάνη δεν αξίζει ο κόσμος όλος.
Πρέπει να είμαστε πιο απαιτητικοί εμείς οι Μανιάτες. Δεν πρέπει να επαιτούμε αλλά να απαιτούμε Ελπίζω τα λεχθέντα να τα δούμε να πραγματοποιούνται. Σας ευχαριστώ όλους θερμά.

 

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου των Απανταχού Λακώνων κ. Χαράλαμπος Χίος

Συγχαρητήρια στην πρόεδρο και στα Μέλη του Δ.Σ. Παρακολουθούμε με αγάπη τις δραστηριότητές σας και ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία σ’ όλους τους Μανιάτες.
Τώρα που αποστρατεύομαι το βλέμμα μου είναι στη Μάνη. Είμαστε πάντα δίπλα σας να στηρίξουμε τις προσπάθειές σας.

 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γυθείου η ΚΡΑΝΑΗ κ. Παναγιώτης Αντωνάκος

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαριστώ την Πανελλήνια Ενωση Γυναικών Μάνης για την πρόσκληση να συμμετέχουμε σε ένα τόσο σημαντικό Συνέδριο.
Θέλουμε να γνωρίζετε ότι ο Σύλλογός μας επιβραβεύει τέτοιες προσπάθειες που γίνονται για το καλό του Τόπου μας και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνεργασία.
Σας ευχαριστώ πολύ και συγχαρητήρια.

 

Η Φίλη της Ένωσης ποιήτρια και συγγραφέας κ. Δέσποινα Λελέκου – Τατάκη

Έχω συγκινηθεί με την οικουμενικότητα που δείξανε οι Μανιάτες. Δεν είμαι μανιάτισσα αλλά αγαπώ τη Μάνη. Η οικογένεια Ρογκάκου είναι φίλοι μου. Ο γιος μου ο Μανουσάκης έχει γίνει Λάκωνας, ερωτεύτηκε γυναίκα από τη Λακωνία και έτσι έγινε και αυτός Λάκωνας. Εγώ ως μητέρα του εμφύτευσα αυτήν την αγάπη για τη Λακωνία. Σας αγαπάω όλους πολύ και θέλω να αγαπάτε το γιο μου.
Ο γιος μου έχει κάνει ένα κτήμα βιολογικής καλλιέργειας λαδιού.
Κλείνω με τη λέξη ‘’σας αγαπώ‘’.


[κα Κιτσοπανίδου] [κα Μουσταφέλλου] [κ. Κάρλες] [κ. Χονδροκούκης] [κ. Αγγελόπουλος] [κ. Κουβάτσος] [κ. Βρεττάκος] [κα Κυβέλου] [κα Ξανθάκη] [κ. Τσιαμίτας] [Χαιρετισμοί] [κ. Καλαποθαράκος] [κ. Βενιζελέας] [κ. Ανδρεάκος] [κα Μιχαλέα] [κ. Γεωργόπουλος] [κ. Λαζαράκος] [κ. Μπόφος] [κ. Δημακόγιαννης] [κα Ρίτσου-Σκλαβούνου] [κ. Πουλατζάς] [Προτάσεις]